Blog / TAŞ HALININ POPÜLER OLMA NEDENİ NEDİR?

TAŞ HALININ POPÜLER OLMA NEDENİ NEDİR?

TAŞ HALININ POPÜLER OLMA NEDENİ NEDİR?

Stone Carpet, yeni nesil reçineli sistemi ile doğal taşları istenilen ebatta karıştırılarak, oluşturulan dekoratif, kaymaz bir zemin sistemidir.

Türkiye, Dünyanın en büyük doğaltaş üreticilerinden biridir. Türkiyenin sahip olduğu doğal taşlar, Dünya piyasasının yaklaşık 40%`ıdır. Özellikle ocaklarda üretilen bu taşlar Dünyanın her yerine ihraç edilerek ülkemize büyük gelir ve fayda sağlamaktadır. Ancak uzun bir süredir bu ocaklarda üretilen doğaltaşların kırıntılarından faydalanılamadan atıl durumda tutulmaktaydı.

Fakat yeni sistem zemin sistemleri sayesinde bu atıl durumdaki taş kırıntıları hem dekoratif hem de çevreci birer kaplama malzemesine dönüştü. Epoksi esaslı bağlayıcı ile harmanlanan seçilen renkte ve cinste doğaltaşlar yerinde dökülerek hayalinizdeki zeminlere kavuşmanızı sağlıyor. Öyle ki çıkan sonuç tamamen sizin hayal gücünüze bağlı olduğundan Dünya`da sadece sizin sahibi olacağınız çok özel tasarımlara dönüşüyor.

Göksu Evleri Sitesi, Korkut Sokak, A10A, Beykoz - Istanbul / TÜRKİYE

0 216 680 91 58

info@sihirliboyalar.com

Copyright © 2024 Nano Teknolojik Ürünler, Beton Silim ve Parlatma, Epoksi, Poliüretan, Polyurea, Linolyum, Taş Halı, Yangına Dayanıklı Boya, Tartar Zemin, PVC Zemin, Kauçuk Zemin, Yol Çizgi Boyası ihtiyaçlarınızda yanınızdayız. | Tüm hakları saklıdır.